Kaese Makkaroni Rezept (Recipe)
"Cheese Macaroni" I guess you could say it's a German version of Mac and Cheese - After tasting it for the first time in May I knew it would be something I had to cook in the future. Last month, I finally decided it was time to try it out.
I went to buy all the necessary ingredients, but the store I go to didn't have Ricotta cheese, I substituted it for Sahnequark, and extra cheese. I got it from a German cookbook but the english version is at the end of this post.
Zutaten:
250 g Makkaroni
250 g Ricotta
1 1/2 TL Körniger Senf
3 EL frisch gehacktes Schnittlauch, plus etwas mehr zum garnieren
Salz und Pfeffer
200 g kirschtomaten, halbiert
100 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft und gehackt
Butter oder Öl, zum einfetten
100 g Emmentaler, gerieben.
Directions
1
Die Makkaroni in einem topf mit kochendem Salzwasser geben und noch Packungsanweisung al dente garen.
2 Ricotta, Senf und Schnittlauch vermischen und mit Salz und Pfeffer abschmecken.
Nudeln, Kirschtomaten und getrocknete Tomaten einrühren
3
Eine Auflaufform einfetten. Die Makkaroni Mischung gleichmäßig darin verteilen.
4
Den Backofengrill vorheizen. Die Makkaroni Mischung mit Emmentaler Bestreuen und 4-5 Minuten unter dem Grill goldgelb überbacken.
Ingredients
Directions
I added chicken to the recipe, and it tasted just as good! it is a simple dish and very tasty!
Are you willing to make this dish?
Thanks for stopping by,
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